Massagepraktijk TotalFeeling

TotalFeeling Massage Apeldoorn

Massage bij TotalFeeling in Apeldoorn.

Massagepraktijk TotalFeeling in Apeldoorn biedt massages waarbij je eens helemaal tot jezelf kan komen. Kun je je helemaal ontspannen of voel je veel stress en spanning in je lijf en hoofd? Neem dan eens even tijd voor jezelf en ontdek in alle rust en op een aandachtvolle manier hoe het met je gesteld is.

“Ik heb een kantoorbaan; daardoor had ik vaak last van mijn nek en schouders. Ik ben toen op zoek gegaan naar een vriendelijke, betrouwbare, deskundige masseur. Deze heb ik in Rosa gevonden. Ik kom nu regelmatig bij Rosa voor een massage en dat bevalt prima! Mijn klachten zijn verminderd en ik ga altijd met een ontspannen gevoel naar huis. Na een massage kan ik er echt weer even tegen!” Andrea uit Apeldoorn

De massages bij Massagepraktijk TotalFeeling ondersteunen je wanneer je klachten hebt, maar hebben juist ook een preventieve werking. Uiteraard is het ook prettig om een massage te ontvangen als je goed in je vel zit. De massages die gegeven worden zijn klassieke ontspanningsmassage, maar ook haptische massage en hotstone-massage.

Massage zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd, spieren kunnen weer soepeler gaan werken, afvalstoffen worden verwijderd en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt bevorderd.

Massage helpt om een juiste balans tussen lichaam en geest te vinden, gun jezelf af en toe eens een moment om daar bij stil te staan!

© 2013 - Massagepraktijk TotalFeeling | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Kevinklonne.nl