Massagepraktijk TotalFeeling

Massages

Er zijn allerlei lichaamsmassages mogelijk. Vooraf wordt samen bepaald in een kort gesprekje of er specifieke klachten of vragen zijn waar we de massage op kunnen richten. In onderling overleg stemmen we dus af welke massage voor jou op dat moment gewenst is.


Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage ApeldoornOntspanningsmassage, op basis van Klassieke massage is een van de oudste vormen van massage. Deze is voornamelijk op spieren en gewrichten gericht. Een klassieke massage zal daarom ook bevorderend zijn voor o.a. de afvoer van afvalstoffen.
Meer ontspanningsmassage >>


Haptische of energetische massage

ontspanningsmassage ApeldoornEnergie moet stromen en in beweging zijn. Een haptische massage brengt je in contact met de stroming in je lichaam. Verschillende soorten strijkingen geven verschillende soorten gewaarwordingen. Deze massagevorm is met name op de manier van aanraking gericht.
meer haptische of energetische massage >>


Hotstone massage

ontspanningsmassage Apeldoorn Bij hotstone-massage wordt gemasseerd met warme stenen van 45-50 graden celcius. Door het masseren met deze basaltstenen en warme olie kom je dieper in de spieren en bevordert het des te meer de doorbloeding.
meer hotstone massage >>

© 2013 - Massagepraktijk TotalFeeling | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Kevinklonne.nl