Massagepraktijk TotalFeeling

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage Apeldoorn

De ontspanningsmassages van Massagepraktijk TotalFeeling in Apeldoorn zijn gebaseerd op klassieke massage-technieken. Klassieke massage is een van de oudste vormen van massage. Deze is voornamelijk op spieren en gewrichten gericht. Een ontspanningsmassage zal daarom ook bevorderend zijn voor de afvoer van afvalstoffen, zorgen voor een betere weefseldoorbloeding en een snellere opname van voedingsstoffen.

De massage kan rustgevend werken voor het zenuwstelsel, het immuunsysteem versterken en de productie van endorfine (hormoon van pijnreductie) verhogen. Door het rustige tempo van masseren zijn spierknopen, ofwel triggerpoints des te meer voelbaar, die dan eveneens behandeld worden. Ook kunnen massagecups toegepast worden die het bindweefsel losser maken en de doorbloeding extra stimuleren. Tevens is Atlasmassage mogelijk, deze is specifiek gericht op nek- en schouderklachten, waarbij op een zachte manier scheefstand van de nekwervels wordt verholpen zonder te kraken. Ook uitermate geschikt voor het behandelen van hoofdpijn. Door bovengenoemde technieken werken de massages niet alleen ontspannend, maar kan er ook klachtgericht gewerkt worden.

Om lichaam en geest een boost te geven is tevens een behandeling met essentiële oliën mogelijk: de AromaTouch-behandeling. 8 verschillende oliën met elk hun eigen werking zorgen voor stressvermindering, stimuleert het immuunsysteem, remt ontstekingsreacties en helpt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Kan zowel preventief toegepast worden, maar ook als je klachten ervaart.

Voor alle massages geldt; het rustige tempo en de volle aandacht die erbij gepaard gaan zorgen voor een ontspannend effect en bewustwording van lichaam en geest.

© 2013 - Massagepraktijk TotalFeeling | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Kevinklonne.nl