Let op: op dit moment is er helaas geen ruimte voor nieuwe klanten.

Zoek je ontspanning, voelt alles zwaar en heb je last van strak gespannen spieren? Hebben je lijf en hoofd echt even rust nodig? Bij TotalFeeling in Apeldoorn kun je terecht voor massagebehandelingen die je ontspanning brengen, maar ook die vermoeide en overbelaste spieren aandacht geven.

Massage Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een Massage Apeldoorn? De massages van TotalFeeling zijn gebaseerd op de ā€œKlassieke massagetechniekā€, dat wil zeggen dat de strijkingen op de spieren gericht zijn en indien nodig extra behandeld worden als er knopen, ofwel triggerpoints, voelbaar zijn. Dit alles gebeurt op een rustige manier, zodat dit extra ontspanning geeft en ook extra ondersteunt in het lijfelijk gaan voelen en uit je hoofd te gaan. Afgewisseld met ontspannende energetische strijkingen, worden blokkades opgeheven en kan het overal weer beter stromen. Ook kun je terecht voor een Hotstone-massage, waarbij warme basaltstenen en olie de warmte diep naar je spieren brengt, een aangename ervaring. Alle massages brengen je een diepe ontspanning, die merkbaar is in je hoofd, maar ook lijfelijk voelbaar is.

Rosa Timmer van TotalFeeling

Mijn naam is Rosa Timmer en sinds 2013 ben ik begonnen met mijn massagepraktijk. Mijn achtergrond is verpleegkundige en uit ervaring heb ik veel gezien dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn (ofwel holisme). Door meer lichaamsbewust te zijn, kan dit je helpen om in je dagelijkse drukke bestaan balans te geven. Ik zie je graag in mijn massagepraktijk om jou te laten ontspannen!

Lees hier meer over onze massagebehandelingen en tarieven.

 

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in!

  • Let op: heb je binnen 48 uur geen reactie ontvangen, controleer dan je SPAM-box.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

TotalFeeling
Rosa Timmer
06 – 123 76 324

Hendrik Willem Mesdagstraat 53
7312 LN Apeldoorn
info@totalfeeling.nl

© 2023 TotalFeeling | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp & beheer: Thumbs Up Merkactivatie | Technische realisatie: Sieronline