Zoek je ontspanning, voelt alles zwaar en heb je last van strakke gespannen spieren? Hebben je lijf en hoofd echt even rust en aandacht nodig?

Bij TotalFeeling kun je terecht voor massagebehandelingen die je ontspanning brengen, maar ook die gericht zijn op vermoeide en overbelaste spieren.

Klik op het menu links voor meer informatie en tarieven, of neem direct contact op om een behandeling in te plannen.

Tijd en aandacht voor jezelf is erg belangrijk, jezelf een rustmoment geven met een massagebehandeling heeft meerdere voordelen:

  • Massage geeft rust in het hoofd: als je veel piekert of het is druk in je hoofd helpt een massage om meer in je lichaam te keren en te gaan voelen. Je gaat dan vanzelf alles even loslaten. Ook komen er “feelgood”-hormonen op gang, die je rust, ontspanning en een fijn humeur geven.
  • Massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Het lichaam kan optimaler voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Melkzuur is een afvalstof uit de spieren, als dat ophoopt krijg je knopen en veroorzaakt vastzittende spieren. Door het masseren komt dat weer vrij en voelen je spieren weer lichter, soepeler en ontspannen.
  • Massage stimuleert je weerstand. De immuuncellen worden actiever en ruimen infecties en virussen op. Ook verlaagt het je cortisolgehalte, een stress-hormoon. Dit is beter voor je weerstand en het zorgt dat je lichaam goed herstelt.

Genoeg redenen om jezelf een massagebehandeling te gunnen!

In overleg stemmen we af waar de massagebehandeling op gericht moet zijn en waar behoefte aan is. Heb je last van je nek, heb je een zeurende pijn in je onderrug of is de ontspanning het voornaamste doel?

De massages zijn gebaseerd op de “Klassieke massagetechniek”, dat wil zeggen dat de strijkingen op de spieren gericht zijn en indien nodig extra behandeld worden als er knopen, ofwel triggerpoints, voelbaar zijn. Dit alles gebeurt op een rustige manier, zodat dit extra ontspanning geeft en ook extra ondersteunt in het lijfelijk gaan voelen en uit je hoofd te gaan. Afgewisseld met ontspannende energetische strijkingen, worden blokkades opgeheven en kan het overal weer beter stromen. Ook kun je terecht voor een Hotstone-massage, waarbij warme basaltstenen en olie de warmte diep naar je spieren brengt, een aangename ervaring.
Alle massages brengen je een diepe ontspanning, die merkbaar is in je hoofd, maar ook lijfelijk voelbaar is.

Bij hotstone massage wordt gemasseerd met warme stenen van 45-50 graden celcius. De stenen zijn van basalt, die afkomstig zijn uit lava van vulkanen en zijn eeuwenlang gevormd in rivierbeddingen tot mooie gladde ovalen stenen. De stenen bevatten veel ijzer en magnesium en hebben een energetische werking. Ze slaan warmte goed op, houden het vast en geven het geleidelijk weer af.

Door het masseren met deze stenen en warme olie komt men dieper in de spieren en bevordert het des te meer de doorbloeding. Organen worden gestimuleerd, stijve spieren ontspannen, afvalstoffen worden afgevoerd en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt verbeterd.

Een weldaad voor lichaam en geest, zeer ontspannend!

Massagebehandeling 30 min. € 32
Massagebehandeling 45 min. € 39
Massagebehandeling 60 min. € 46
Massagebehandeling 75 min. € 55
Hotstone massage 45 min. € 50
Hotstone massage 60 min. € 60
Hotstone massage 75 min. € 70
Stoelmassage 15 min. € 20

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in!

  • Let op: heb je binnen 48 uur geen reactie ontvangen, controleer dan je SPAM-box.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

TotalFeeling
Rosa Timmer
06 – 123 76 324

Hendrik Willem Mesdagstraat 53
7312 LN Apeldoorn
info@totalfeeling.nl

© 2023 TotalFeeling | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp & beheer: Thumbs Up Merkactivatie | Technische realisatie: Sieronline