Wil jij voor de zomer Bikini-proof zijn? Of binnen 12 weken een Killerbody creëren?

Sorry, wij kunnen je niet helpen!

Bovenstaande doelen zijn vaak onrealistisch en als je het al haalt, is het maar tijdelijk. Het levert vooral heel veel frustratie op en je moet elke keer weer opnieuw beginnen.

Wat kan Voedings- en Leefstijladvies van TotalFeeling wel voor jou betekenen?

Voedingsadvies Apeldoorn

TotalFeeling geeft jou praktisch en haalbaar voedingsadvies. Met persoonlijke begeleiding en aandacht helpt Rosa Timmer jou verder!

Je wilt graag een gezondere voedings- en leefstijlpatroon oppakken, maar uit eerdere ervaringen weet je inmiddels niet meer wat nu de juiste weg is en hoe je het wel langdurig vol kan houden.

Samen gaan we op zoek naar een modus, waarbij je leert keuzes te maken in gezondere voeding en ook bewust kiest voor momenten dat het even wat minder gezond is. De focus ligt juist niet op calorieën tellen en elk onsje wegen.

Door bewuster met lekker eten om te gaan, leer je om daar juiste afwegingen in te maken. Als je daar een balans in bereikt, zul je merken dat je veel meer geniet van eten, je af gaat vallen en je energieker en fitter voelt!

Op deze manier creëer jij een duurzame leefstijlverandering, waar jij je helemaal fijn bij voelt.

Het cijfer op de weegschaal is niet leidend, maar wel het gevoel van fit, fijn en gezond voelen: blij en trots zijn op jezelf!

Lees meer over het voedingsadvies en de tarieven van TotalFeeling.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in!

  • Let op: heb je binnen 48 uur geen reactie ontvangen, controleer dan je SPAM-box.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

TotalFeeling
Rosa Timmer
06 – 123 76 324

Hendrik Willem Mesdagstraat 53
7312 LN Apeldoorn
info@totalfeeling.nl

© 2023 TotalFeeling | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp & beheer: Thumbs Up Merkactivatie | Technische realisatie: Sieronline